Stíníme již přes 26 let

Pergoly na míru

Potřebujete poradit s výběrem či sestavit nabídku na míru?

Pergoly na míru

Oblíbené hliníkové pergoly se dodávají jak ve standardizovaných rozměrech, tak i na míru pro velikostí i tvarem atypické terasy nebo balkony. Variabilní je také barevnost konstrukce, možnosti zasklení i další prvky pergoly. 

Ať už si chcete dopřát příjemný stín, nebo se ukrýt před deštěm pod zastřešenou pergolou, pergoly na míru jsou kvalitní a bezúdržbové. Může zakrýt jak velkou terasu, tak úzký pruh mezi domem a třeba garáží. Mohou být obdélníkové, čtvercové, rohové i zcela individuální. 

U zastřešení je na výběr střecha z polykarbonátu, tvrzeného skla a případně na přání i jiné krytiny. Můžete si rovněž zvolit, zda chcete mít u své pergoly bočnice, případně zda chcete mít možnost si pergolu na míru dle momentální intenzity slunečního svitu zastínit. Variant je celá řada, včetně posuvné pergolové konstrukce. 

Nejste si jisti, zda právě do vámi vybraného prostoru je vhodné pergolu umístit, nebo jak má vypadat? Poraďte se s našimi odbornými pracovníky. Investice do pergoly není na jednu sezónu a vyplatí se promyslet si důkladně, jak bude vypadat.

Pergoly na míru jsou jedinečnou příležitostí pro Vaši tvořivost - navrhněte si pergolu podle vlastních představ a získejte originál!

Dokážeme zrealizovat jakékoliv Vaše představy, nic pro nás není problém. Vaše pergola může být sklápěcí, rolovací, screenová, posuvná, s bezpečnostním sklem, s boční stěnou, s dřevěnými roletami, s posuvnými panely, zkrátka s čímkoliv, co jen Vaše představivost přinese!

Zrealizujte Vaše představy a dopřejte si originalitu!

Konfigurator

Pergola Aluline ANC

Samostatně stojící lehká pravoúhlá pergola s možností přizpůsobení. Jednoduchá ale kvalitná hliníková pergola kubistického tvaru. Lze použít jako stínící pergolu nebo instalovat jako samostatně stojící celek. Vršek tvoří střešní markýza Ancona,…
Pergola Aluline ANC

Pergola Aluline WOOD

Samostatně stojící lehká pravoúhlá pergola s možností přizpůsobení. Jednoduchá hliníková pergola kubistického tvaru. Vršek tvoří dřevěné hranoly, boky dřevěné žaluzie nebo screenové rolety. Ať zvolíte jakoukoliv variantu, výsledkem bude silný architektonický…
Pergola Aluline WOOD

Poptávkový formulář

TECHNOROL - poptávkový formulář
Dotaz k produktu: Pergoly na míru

Poptávka na produkt

crosschevron-down